Internet

Al geruime tijd is Teleservice ook de leverancier voor uw zakelijke internetverbinding. Vandaag de dag ontstaat er steeds meer IP-gerelateerde communicatie, denk bijvoorbeeld aan Cloud oplossingen of Internet of Things. Was internet nog niet van belang voor de continuering van uw bedrijf, dan is dat het morgen zeker wel.

Specialist in breedband en glasvezel

Als specialist op het gebied van VoIP hebben wij veel ervaring met alle mogelijke verbindingen. Wij beheersen deze materie van begin tot eind, van ADSL tot glasvezel. Samen met u inventariseren wij graag welke oplossing voor uw bedrijf en uw situatie de beste keuze is. U ontvangt altijd een offerte op maat.

Vanuit Teleservice bieden wij de volgende 3 internetdiensten aan.

DSL-verbindingen
ADSL, SDSL en VDSL.
DSL-verbindingen komen op de locatie van de klant binnen via het bestaande kopernetwerk. De telefoonlijn wordt gesplitst voor het doorgeven van telefoon- en internetverkeer.Een DSL-verbinding heeft u al vanaf € 30,00 per maand.

Een DSL-verbinding heeft als eigenschap een hoge download snelheid en een lage upload snelheid. Daarnaast is de snelheid van ADSL gemiddeld de helft van de beloofde snelheid, dit komt doordat de snelheid afneemt naarmate uw bedrijf verder van de wijkcentrale is gevestigd.

Kabelverbindingen
Via Ziggo.
Middels de separate kabel-infrastructuur is er door het fuseren van Ziggo en UPC in 2014 een enorme dekking ontstaan binnen Nederland. Over het algemeen komen de internetsnelheden van kabelverbindingen veel dichter in de buurt van de beloofde internetsnelheid. Daarnaast kunt u met een kabelverbinding een veel hogere snelheid krijgen dan DSL-verbindingen.

Glasvezelverbindingen
Fiber to Office of Corporate maatwerk verbindingen.
Glasvezel is op dit moment de beste keuze indien u wilt beschikken over een razendsnelle internetverbinding op uw locatie en al beschikbaar vanaf € 47,46 per maand. Glasvezel is echter (nog) niet overal beaschikbaar, wij kunnen u vertellen of u in aanmerking komt. Naast de hoge snelheid is het grote voordeel van glasvezel de gelijke verdeling van down- en uploaden.

Helder advies

Onze specialisten helpen dagelijks een groot aantal ondernemers om de beste keuze te maken voor hun bedrijf. U heeft geen omkijken naar de oplevering en ingebruikname. Wij installeren namelijk alle benodigde apparatuur en zorgen voor de gewenste instellingen. Daarbij waken wij 24 uur per dag, 7 dagen per week over de veiligheid van uw verbindingen.

Voordelen internetverbinding van Teleservice:
  • Middels monitoring houden wij de status van uw verbinding bij
  • De verbinding laten we meegroeien met uw behoeften
  • Meerdere disciplines mogelijk door leveren en installeren van eigen modems en routers
  • Melden van storing, afhankelijk van SLA, 24 uur bereikbaar
  • Eigen personeel voor installatie en service, ook op afstand
  • Maatwerk bij glasvezel en/of meerdere vestigingen
  • Samenwerken met uw eigen IT-partner