Boomerweb

Boomerweb uit Veenendaal is een toonaangevende eHealth specialist met hart voor de zorg. Met hun slimme digitale zorgoplossingen helpen zij medicatieveiligheid te vergroten, wondzorg te verbeteren en begeleiding op afstand mogelijk te maken. Zeker in deze tijd leveren zij een positieve bijdrage in de zorg van vandaag en morgen.

Anderhalf jaar geleden kwam Boomerweb met de vraag of Teleservice hen kon ondersteunen bij een van hun producten. Vanaf het eerste moment van onze samenwerking heeft Boomerweb aangegeven wat zij belangrijk vonden; namelijk ontzorgd worden en niet voor verrassingen komen te staan met kosten buiten de bundel.

Leo Weijenberg van Boomerweb: “Teleservice heeft ons een belofte gedaan en komt deze iedere maand na. Maar ook denken zij altijd met ons mee en weten voor iedere vraag een oplossing”.

Natuurlijk zijn wij trots op al onze klanten, maar in een tijd waarin de zorg zo veel mogelijk aandacht verdient, zetten wij onze klant als toeleverancier hiervan graag in het zonnetje!

Referenties Teleservice