Horesca Horecavo

Sinds 1982 is het familiebedrijf Horesca Horecavo actief als horecagroothandel in de regio Bollenstreek. Klein begonnen in Voorhout heeft de heer Vegt sr. het bedrijf laten groeien tot de huidige vorm, een horecagroothandel met 15 vrachtwagens, zo'n 50 werknemers en een breed en diep assortiment. De start in Voorhout verklaart de naam Horecavo: Horeca Voorhout.
Inmiddels heeft Dave Vegt de dagelijkse leiding overgenomen. Het geheim van het succes wordt nog altijd nageleefd: bied de klanten de hoogst mogelijke service, wees flexibel in het oplossen van problemen en misschien nog wel het belangrijkste: Het succes van de klant staat centraal!

Teleservice verzorgt al jaren onze vaste en mobiele telefonie naar volle tevredenheid. Met de vaste telefonie maken we gebruik van Voice over IP van Teleservice waarmee we veel kosten bespaard hebben ten opzichte van traditionele telefonie. Sinds 2016 maken we ook gebruik van vast-mobiel integratie met de Teleservice simkaart. Naast kostenreductie zijn onze medewerkers nóg flexibeler in hun bereikbaarheid.
Kortom, Horecavo is zeer tevreden over de dienstverlening van Teleservice.

Mark Stevens
Systeembeheer / Administratie, Horesca Horecavo

Referenties Teleservice