Stichting lezen en schrijven

Meteen geeft Nicole aan dat ze heel tevreden is over Teleservice. Ze beschouwt ons als partner, we ontzorgen haar en nemen zelf verantwoording. Alles wat ze wil in een leverancier, terwijl zij ons als meer dan een leverancier ziet.

Als voorbeeld geeft zij de portering van alle mobiele abonnementen naar Youfone zakelijk aan. Deze is helemaal vlekkeloos verlopen, alles op 1 dag terwijl zij op vakantie was. Dan heb je het echt goed onder controle.

Ze geeft ook aan dat het niet ophoudt bij het proactieve contact van Paul alleen, ook Tessy spreekt zij regelmatig en die pakt alles heel snel op. Ze hoeft maar te mailen dat ze een nieuwe medewerker heeft en een dag later is de telefoon al opgestuurd en heeft Nicole alle gegevens van Tessy ontvangen. Nicole ervaart dit als op verschillende niveaus schakelen en meedenken met haar als klant.

Bij de portering is er een mooie kostenbesparing gerealiseerd, waarbij de data bundels terug gebracht zijn omdat deze i.v.m. corona niet veel gebruikt werken. In de maand april was er toch een toestel wat flink buiten de bundel kosten maakte. Bij navraag aan Paul kwam zij erachter dat dit de collega betrof die buiten de EU zit, dus is het logisch dat hier extra kosten aan verbonden zitten. De manier hoe Paul dit uitlegde, was voor haar prettig.

Wie verdient er nog meer de dienstverlening van Teleservice? Dat moet toch wel de SER zijn, waar zij bij in het pand zitten. Zij zijn onlangs overgegaan naar VIOP en zij heeft de TD van SER veel horen klagen over deze overgang. Er is nogal wat misgegaan. Op de vraag of zij Teleservice aanbeveelt bij anderen, geeft zij direct aan dat dit zeker het geval is. Als ik vraag naar een cijfer hiervoor, geeft ze een 8,5. Er is altijd ruimte voor verbetering (bijvoorbeeld het AVG-document waar ze op zit te wachten)

Note: Nicole heeft aangegeven dat zij (omdat ze een stichting zijn) niet in de publicatie willen komen met leveranciers voor diensten. Mochten wij toch iets naar buiten willen brengen, dan zou dat wel kunnen met de aanduiding Nederlandse Stichting. Ik heb afgesproken dat ik eerst contact met haar opneem als wij iets dergelijks publiceren.

Referenties Teleservice