The Hague & Partners

Klant in het zonnetje! "The Hague & Partners"

Deze maand zetten we graag een van onze Haagse klanten in het zonnetje: The Hague & Partners is de overkoepelende organisatie die zorg draagt voor The Hague Marketing Bureau, The Hague Convention Bureau en The Hague Business Agency. Communicatie is voor hen zeer belangrijk. Maar ook het aangaan van lange termijn samenwerkingen.

Julie Spoor laat weten: “Ik was net verantwoordelijk voor de telefonie toen er een aantal nieuwe toestellen moesten komen. Samen met de medewerkers van Teleservice heb ik deze uitgezocht, waarbij zij goed hebben gekeken wat wij nodig hebben. Daarnaast hebben zij ook een besparing kunnen realiseren. Teleservice heeft alle tijd genomen om vragen te beantwoorden en alles uit te leggen. Ook hebben ze mij stap voor stap door het hele traject genomen. Ik heb echt het gevoel dat ik meer dan een klant ben van Teleservice. Ze komen naast mij staan als er beslissingen op het gebied van telefonie genomen worden”.

Wij zijn trots dat wij The Hague & Partners en haar voorgangers al meer 25 jaar mogen adviseren hoe zij het meest efficiënt alle communicatiemiddelen in kunnen zetten.

Referenties Teleservice