Vast-mobiel integratie

Vast-mobiel integratie wil zeggen het integreren van uw vaste en mobiele telefonie. Er ontstaat een koppeling tussen het Voice over IP-platform van Teleservice en het mobiele netwerk van Teleservice, welke gebruik maakt van het betrouwbare netwerk van KPN. De Vast-mobiel integratie van Teleservice is al beschikbaar vanaf € 18,95 per maand.

U kunt zowel uw vaste telefoonnummers als uw mobiele telefoonnummers behouden bij vast-mobiel integratie. In veel gevallen kunnen we uw bestaande telefooncentrale bij het implementeren van vast-mobiel integratie uitbreiden of kunnen we u overzetten naar een Cloud-oplossing met een zeer lage investering. Kortom: de vast-mobiel integratie van Teleservice biedt u ongekende mogelijkheden.

Alles-in-één, de meest complete vast-mobiel integratie

Vast-mobiel integratie met alles-in-één biedt de meest complete totaaloplossing. Met de combinatie van vaste en mobiele diensten heeft u bij Teleservice de meest complete bereikbaarheidsoplossing.

De totaaloplossingen zijn beschikbaar vanaf één werkplek en kunnen gemakkelijk worden uitgebreid en ingekort. Deze oplossing is geschikt tot 150 werkplekken en kan gecombineerd worden met vrijwel elke internetverbinding met voldoende bandbreedte.

Totaaloplossingen

Elke situatie heeft een andere totaaloplossing nodig, daarom bieden wij 3 basis pakketten. Deze pakketten kunnen individueel aangepast worden.

Teleservice Mobile
Met vast nummer op uw mobiele telefoon.
Loopt u nog met twee mobiele telefoons rond? Met de introductie van Teleservice Mobile is het standaard mogelijk om twee mobiele nummers en een vast nummer te gebruiken op één simkaart. U behoudt alle standaard faciliteiten van mobiel bellen en het werkt met elk toestel.
De mobiele verbinding verloopt volledig via het netwerk van KPN.

Teleservice Mobile Connect
Alle faciliteiten voor vaste telefonie óók op uw mobiel beschikbaar? Ja, dat kan! Met Mobile Connect heeft u uw eigen telefooninstallatie in de palm van uw hand. Mobile Connect verbindt namelijk uw traditionele telefooninstallatie aan het ultramoderne telefonieplatform van Teleservice Connect.

Teleservice Managed Mobile
Managed Mobile is de meest optimale integratie tussen uw vaste en mobiele toestellen. Investeren in dure telefooninstallaties is verleden tijd. Met Managed Mobile maakt u voortdurend gebruik van de meest innovatieve telecomfaciliteiten.

Bezoek Teleservice Connect voor alle informatie omtrent vast-mobiel integratie.

Teleservice Connect

Voordelen vast-mobiel integratie

  • Geen hoge investering voor toestellen noodzakelijk, gebruik van eenvoudig mobiel toestel mogelijk
  • Overal bereikbaar zonder doorschakelingen
  • Alle functies van Hosted Voice op uw mobiel, waaronder in de wacht zetten en doorverbinden
  • Bellen van en naar verkorte kiesnummers
  • Onderling gratis bellen
  • Mobiel en vast telefoonnummer op één simkaart
  • Collega's op kantoor zien of u in gesprek bent
  • Op de simkaart diverse bel- en databundels mogelijk
  • Delen van data mogelijk bij meerdere simkaarten

Tarieven vast-mobiel integratie